• 1403/02/24
در راستای درمان افراد بی بضاعت توسط بسیج جامعه پزشکی بیمارستان شهید رجایی انجام شد

نشست هم اندیشی در راستای خدمت رسانی درمانی به افراد بی بضاعت در کلان شهر شیراز

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امتیاز و فوریت های جراحی شهید رجایی :«رضا ملک نسب» گفت : امروز طی نشستی که در دفتر مدیریت بیمارستان شهید رجایی برگزار شد تصمیمات کلان و خوبی در راستای خدمت رسانی درمانی به افراد بی بضاعت در شهر شیراز انجام گرفت .

مدیر بیمارستان امتیاز و فوریت های جراحی شهید رجایی در ادامه افزود : در این نشست که با حضور دکتر رشیدی معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان فارس و حاج آقا حسینی نماینده کمیته امداد استان فارس برگزار شد در خصوص نحوه درمان ، تجهیزات ، اختصاص دادن کادر درمان و نحوه  تقبل هزینه این افراد به صورت رایگان صحبت هایی ایراد شد.

مسئول بسیج جامعه پزشکی بیمارستان امتیاز نیز از انجام اردوی های جهادی با همکاری بیمارستان شهید رجایی ، کمیته امداد امام خمینی و جمعیت هلال احمر استان خبر داد.

«محمد حسین صبا» در ادامه افزود : اولین اردوی جهادی با همکاری این سه ارگان در تاریخ 3 خرداد ماه در شهرک جوادیه انجام خواهد شد و به افراد بی بضائت در سرویس درمانی مختلف از جمله دندان پزشکی ، ارتوپدی ، جراحی عمومی ، قلب و زنان و زایمان  ارائه خدمت خواهد شد .

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها