• 1403/03/30
بیمارستان امتیاز و فوریت های جراحی شهید رجایی

رییس بهداری نیروی انتظامی استان فارس از مدیر ، مسئول حراست و نماینده حقوقی این مرکز تقدیر کرد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امتیاز و فوریت های جراحی شهید رجایی امروز سرهنگ « حبیبی » رییس بهداری نیروی انتظامی استان فارس به همراه سرهنگ «رضایی »در این مرکز حضور و از همکاری این مرکز با نیروی انتظامی تقدیر و تشکر کردند .

در این دیدار در ابتدا : «رضا ملک نسب» مدیر بیمارستان  با قدردانی از تلاشها و زحمات شبانه‌روزی کارکنان آن مجموعه گفتند: نیروی انتظامی از جایگاه ویژه و اهمیت بالایی برخوردار است و اگر ما امروز شاهد امنیت و آسایش در جامعه هستیم نتیجه همت و ایثار شما عزیزان است . ایشان در ادامه از همکاری بیمارستان امتیاز و فوریت های جراحی شهید رجایی در زمینه های مختلف بانیروی انتظامی، اعلام آمادگی نمودند .

سپس سرهنگ رضایی  از تعامل نزدیک با بیمارستان امتیاز در حوزه های مختلف مطالبی رابیان ، و از همکاری های مدیر ، حراست و نماینده حقوقی این مرکز با نیروی انتظامی تقدیر و تشکر کرد .

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها