• 1401/12/03
بیمارستان امتیاز و فوریت های جراحی شهید رجایی

برگزاری اردوی سلامت محور توسط کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان امتیاز و فوریت های جراحی شهید رجایی

..

پذیرش و پیگیری درمان 350 بیمار در منطقه محروم در مرکز جامعه سلامت روستای تفیهان

دکتر بهزاد موذنی با بیان این خبر افزود : این اردوی جهادی همزمان با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و در منطقه محروم درمرکز جامعه سلامت روستای تفیهان انجام شد

رئیس بیمارستان شهید رجائی در ادامه گفت ؛ این اردوی جهادی با محوریت ارائه خدمات فرهنگی و درمانی در حوزه های تخصصی ارتوپدی، اطفال، دندان پزشکی ، زنان ، گوش ، حلق و بینی ، جراحی عمومی ، روان پزشک و روان شناس ، داخلی و چشم پزشک صورت گرفت .

دکتر بهزاد موذنی در پایان گفت: معاینات و درمان برای این افراد به صورت رایگان انجام شد و شایان ذکر است افرادی نیز که به تشخیص پزشکان متخصص نیاز به ادامه روند درمان داشتند با برگ معرفی به بیمارستان های شیراز معرفی شدند.

• گروه خبری : اسلایدشو,اخبار,اخبار واحدها