• 1401/12/24

آیین تجلیل از خادمین درمانی به زائرین حضرت ابا عبداله در اربعین 1401

..

این آیین در راستای تجلیل از تلاش های کادر درمان که در اربعین امسال در غالب گروه جهادی شامل پزشک ،دندانپزشک،پرستار و .... همراه با تجهیزات کامل از بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی امتیاز و فوریت های جراحی شهید رجایی با حمایت سازمان بسیج جامعه پزشکی استان فارس و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی شیراز به عتبات عالیات اعزام شده بودند با حضور رییس این مرکز دکتر "بهزاد موذنی" و اعضای گروه جهادی در سالن کنفرانس مجتمع ولایت برگزار شد .

رییس بیمارستان امتیاز در بیاناتی در این آیین از زحمت های کادر درمان این مرکز به زائرین امام حسین (ع) تقدیر و تشکر کرد .

ایجاد یک کلینیک به صورت متمرکز، 3 پایگاه امدادی ، گروه گشت پیاده و موتوری در مسیر راهپیمایی از جمله خدمات این خادمین درمانی بود .

شایان ذکر است این آیین با اهداء لوح تقدیردر خجسته میلاد مولود شعبان حضرت امام مهدی (ع) برگزار شد .

• گروه خبری : اسلایدشو,اخبار,اخبار واحدها