• 1401/07/10

آمار تصادفات درون شهری را جدی بگیریم

👈🏻 رئیس بیمارستان شهید رجایی شیراز در مصاحبه با خبرنگار صدا و سیمای فارس از پذیرش 9000 مصدوم تصادفی در 6 ماهه اول سال 98 در بیمارستان امتیاز و فوریت های جراحی شهید رجایی خبر داد.

✅ دکتر سید امیر رضا مصباحی با بیان اینکه به طور میانگین ماهانه حدود 1500 مصدوم تصادفی در این مرکز بستری می شوند افزود: متاسفانه در 6 ماهه اخیر بیشتر از 1 صد و پنجاه نفر از این مصدومین جان خود را از دست داده اند.

✅ وی در ادامه گفت نزدیک به نیمی از این تصادفات درون شهری است که مسئولین در این زمینه باید توجه بیشتری نمایند.

✅ ایشان با اشاره به اینکه متاسفانه آمار مصدومین و کشته های تصادفات در ماه های گذشته نسبت به آمار های قبلی کاهشی نداشته است افزود : توجه بیشتر مسئولین به گسترش زیر ساخت های لازم در زمینه حمل و نقل عمومی و ارتقاء وسائط نقلیه عمومی درون شهری و برون شهری بر اساس استاندارد های روز دنیا ، ایمن سازی راه ها و ارتقاء استاندارد های خودروهای کشور ضروری است.

✅ علاوه بر این فرهنگ سازی مناسب در زمینه استفاده کمتر از وسایل نقلیه شخصی ، گسترش حمل و نقل عمومی و ارتقاء فرهنگ ترافیکی جامعه می تواند از بروز حوادث ترافیکی جلوگیری نموده و به طبع آن منجر به کاهش مصدومین و کشته شدگان این حوادث در آینده شود.

✅ ایشان در پایان گفت :امیدواریم با همت مضاعف مسئولین ذیربط و تعامل مناسب مردم عزیز کشورمان شاهد ارتقاء سلامت جامعه در تمامی زمینه ها از جمله مصدومین ترافیکی باشیم.
  • گروه خبری : اسلایدشو_31