• 1402/08/23
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
آیین تبریک و تهنیت به کارکنان اتاق عمل بیمارستان امتیاز به مناسبت 14 نوامبر روز اتاق عمل

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امتیاز و فوریت های جراحی شهید رجایی  روز دوشنبه 23 آبان 1402 مقارن با 14نوامبر روز جهانی اتاق عمل دکتر «شهرام بلند پرواز»  رئیس بیمارستان ،  مدیر بیمارستان  مهندس «رضا ملک نسب» ، مدیر دفتر پرستاری  و جمعی از کارکنان با حضور در اتاق عمل این مرکز ، از زحمات شبانه روزی و بی وقفه کارکنان اتاق عمل و بیهوشی  تقدیر و تشکر کردند.

دکتر «شهرام بلند پرواز» گفت : از محاسن کار در اتاق عمل رضایت از تلاش و کسب بهبودی و سلامتی بیماران است و از معایب آن که شاید بتوان گفت خستگی و سختی کار در مدت زمان طولانی است که با توجه به عشق و هدف حرفه ای این کار قابل چشم پوشی می باشد .

رییس بیمارستان امتیاز در ادامه افزود : یکی از اهداف این بزرگداشت آشنا کردن جامعه با گروهی به نام کارشناسان اتاق عمل است  این افراد از ارزش بسیار زیادی برخوردارند چرا که بخشی از کار تیم جراحی در اتاق عمل برعهده آنان است.

« رضا ملک نسب» در ادامه بیان داشت : فعالیت های این افراد تسهیل کننده و تسریع کننده کار جراحان است این مناسبت بهانه ای شد تا توانمندی آنان را به جامعه عرضه کنیم تا این قشر بهتر دیده و شناخته شوند.

مدیر بیمارستان امتیاز در ادامه افزود : اینجانب ضمن تبریک روز اتاق عمل به همه همکاران گرامی، از زحمات خالصانه این عزیزان در آرامش آلام دردمندان، حمایت از زندگی و سلامت انسان ها، تشکر و قدر دانی می نمایم.

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها