• 1402/09/01
در سومین روز از هفته بسیج در بیمارستان شهید رجایی انجام شد : برگزاری اردوی راهیان پیشرفت با حضور دانش آموزان پایه دهم و یازدهم

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امتیاز و فوریت های جراحی شهید رجایی امروز اردوی راهیان پیشرفت بمناسبت سومین روز از هفته بسیج با حضور دانش آموزان پایه های دهم و یازدهم تجربی آموزشگاه های اندیشه و علوی در بیمارستان امتیاز و فوریت های جراحی شهید رجایی برگزار شد .

رضا ملک نسب مدیر این مرکز ضمن خوش آمدگویی بیاناتی را در اهمیت علوم پزشکی و نقش آن در تامین سلامت و امنیت جامعه و همچنین پیشرفت در حوزه درمان وکم شدن وابستگی حوزه سلامت به بیرون از مرزهای کشور با وجود دانشمندان جوان و متعهد و پرکار بسیجی توضیحاتی را ایراد نمود .

مدیر بیمارستان امتیاز و فوریت های جراحی شهید رجایی در ادامه افزود : انتظار جامعه از نسل جوان مبنی بر تلاش در کسب علم و دانش و استوار ماندن به  آرمان های اصیل انقلاب را انتظاری بحق و مطلوب دانسته و برای موفقیت دانش اموزان عزیز آرزوی موفقیت کردند .

شایان ذکر است این اردوی یک روزه  امروز و در سومین روز از هفته بسیج در سالن نرگس این مرکز برگزار گردید .

• گروه خبری : اسلایدشو,اخبار,اخبار واحدها