• 1402/09/15
گرامیداشت روز حسابدار در بیمارستان امتیاز و فوریت های جراحی شهید رجایی

به مناسبت روز حسابداری در بیمارستان امتیاز انجام شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امتیاز و فوریت های جراحی شهید رجایی ، امروز طی مراسمی با حضور رییس و مدیر بیمارستان از کارکنان حسابداری این مرکز تقدیر و تشکر شد .

دکتر شهرام بلند پرواز گفت : فرارسیدن روز حسابدار را به تمامی حسابداران سخت‌کوش و پرتلاش این مرکز  تبریک عرض می نمایم.
رییس بیمارستان امتیاز و فوریت های جراحی در ادامه افزود : حسابداری یکی از مهم‌ترین و تأثیرگذارترین حرفه‌ها در هر جامعه‌ای است. حسابداران با دقت و مهارت خود، اطلاعات مالی را جمع‌آوری، پردازش و گزارش می‌کنند. این اطلاعات برای تصمیم‌گیری‌های مهم در سطح فردی، سازمانی و ملی ضروری است.

مهندس رضا ملک نسب در ادامه افزود : حسابداران در حفظ سلامت مالی سازمان‌ها و نهادها و همچنین توسعه و پیشرفت اقتصادی جامعه، نقشی  ارزشمند دارد.
از این رو، بر خود لازم می‌دانم که از تمامی حسابداران عزیز که با تعهد و مسئولیت‌پذیری، به این حرفه مقدس خدمت می‌کنند، صمیمانه تقدیر و تشکر کنم.
 آرزوی سلامتی، موفقیت و سربلندی برای تمامی حسابداران این مرکز مسلت دارم.

• گروه خبری : اسلایدشو,اخبار,اخبار واحدها